Skip to Main Content
Kat wordt geaaid door baasje

Verzorging van de nieren

NIEUWE VOEDING DIE DE GEZONDHEID VAN DE DARMEN KOPPELT AAN DIE VAN DE NIEREN

Hill's Prescription Diet k/d bevat nu onze prebiotische mix ActivBiome+ Kidney Defense

Heerlijke voeding om huisdieren optimaal te ondersteunen

Klinisch bewezen voeding waarmee de kwaliteit van leven kan worden verbeterd en verlengd. Nu met ActivBiome+ Kidney Defense.

Kat met haar baasje

Snel reageren is essentieel voor de beste toekomst van huisdieren

Nieuw onderzoek1 2 bevestigt een verband tussen de gezondheid van het darmmicrobioom en chronische nierziekte (CNZ), zelfs in een vroeg stadium. Voor huisdieren betekent dit dat een vroege diagnose en behandeling belangrijker zijn dan ooit.

  • Stimuleer screenings voor CNZ bij uw periodieke controles aan.
  • 40 tot 60% van huisdieren met nierziekte krijgen GEEN specifieke voeding voor de nieren. 3,4 Geef ze een passend k/d product tijdens het eerste stadium van CNZ om de voortgang te vertragen. Hill's Prescription Diet k/d is klinisch bewezen met klinisch bewijs van klasse I.

ActivBiome+ Kidney Defense is specifiek samengesteld voor honden met CNZ.

Met onze eigen mix van betaïene en prebiotische vezels die bewezen het darmmicrobioom bevorderen en zo de nierfunctie ondersteunen. Nu opgenomen in alle Hill's Prescription Diet k/d formules.

Hill's Prescription Diet k/d voeding is samengesteld om de nierbelasting te verlagen

  • Ondersteunt het natuurlijke vermogen van huisdieren om spiermassa op te bouwen en te behouden
  • Droogvoer bevat onze Enhanced Appetite Trigger (E.A.T.)-technologie, die klinisch bewezen de eetlust stimuleert en voedselinname aanmoedigt.
Een kat die een voerbak met kattenvoer bekijkt

Dat kan wetenschap

Laptop met Quick Reco op het scherm

Een eenvoudigere manier om uw aanbeveling te maken

Maak een keuze uit verschillende soorten aanbevelingen en creëer in enkele klikken een gepersonaliseerde voedingsaanbeveling die is afgestemd op de unieke behoeften van uw patiënt.

Quick Reco

Twee handige manieren om onze producten te bestellen

Vragen? Wij hebben antwoorden.

Onze gratis adviesdienst voor veterinaire professionals kan u hierbij helpen. Neem contact met ons op en wij helpen u bij het vinden van de juiste Hill's huisdiervoeding voor uw patiënten.

REFERENTIES:

  1. Ephraim E en Jewell DE. Ephraim E en Jewell DE, Effect of added dietary betaine and soluble fiber on metabolites and fecal microbiome in dogs with early renal disease. Metabolites 2020;10:0370. https://doi.org/10.3390/metabo10090370)
  2. Hall JA, et al. Feeding cats with chronic kidney disease food supplemented with betaine and prebiotics increases total body mass and reduces uremic toxins. PLoS ONE 2022;17(5);e0268624. https://doi.org/10.1371/journal.pone.0268624)
  3. Chen CN, et al. Vet J 2018;232:33-39.
  4. Markovich JE, et al. J Fel Med Surg 2015;17:979-83.