Skip to Main Content

Uroliet-analyseservice

Minnesota Urolith Center

De behandeling van blaas- en nierstenen is sterk afhankelijk van de soort, dit maakt een volledige analyse essentieel voor het bieden van de juiste zorg. Hill’s ondersteunt praktijken, door een samenwerking met het Minnesota Urolith Center. Klinieken kunnen gratis gebruik maken van de urolietanalyse-service.

Hoe werkt het?

  1. Login of registreer uw praktijk.
  2. Stuur de stenen samen met het geprinte registratieformulier in een verzegelde verpakking naar het vermelde Hill’s adres.
  3. Alle stenen worden naar het Minnesota Urolith Center gestuurd, waar ze uitgebreid worden geanalyseerd.
  4. U ontvangt de resultaten van de analyse na ongeveer 3-4 weken. Dit bevat een diagnose, een aanbeveling voor de behandeling en een voedingsaanbeveling.

Minnesota Urolith Center App

Heeft u de Minnesota Urolith Center Mobile App al gedownload? Met de nieuwe 'CALCurad' functie kunt u een foto maken van een röntgenbeeld van de blaas van de hond die u de uroliet(en) toont. De app zal vervolgens het type steen raden! Download de app op Google Play: https://bit.ly/2WJDcb5 of de App Store|https://apple.co/3fySiJn.

 

Over het Minnesota Urolith Center

Sinds de oprichting in 1981 heeft het Minnesota Urolith Center al meer dan 1,5 miljoen stenen geanalyseerd. Het onderzoekscentrum is onderdeel van de University of Minnesota en is afhankelijk van donaties van individuen, klinieken en bedrijven.

Lees hier meer over het Minnesota Urolith Center.