Skip to Main Content

Ons bedrijf

 • WIE ZIJN WIJ?

  Geïnspireerd door een blindegeleidehond

  Tot op de dag van vandaag bouwt Hill's™ Pet Nutrition verder aan de traditie van verzorging, die in 1939 begon dankzij een opmerkelijke dierenarts. Onze merken Vetessentials™, Prescription Diet™, Science Plan™ en Ideal Balance™ bieden de hoogste kwaliteit dierenvoeding en maken daardoor wereldwijd het verschil voor huisdieren en hun eigenaren.

   

  Het verhaal van Hill's™ begint in 1939. Dr. Mark L. Morris Sr. had de overtuiging dat bepaalde aandoeningen bij huisdieren aangepakt konden worden met een zorgvuldig samengestelde voeding. Zijn ideeën waren zeer vooruitstrevend in de diergeneeskunde en al gauw kreeg hij de kans om ze te bewijzen.

   

  Een jonge blinde man, genaamd Morris Frank, vroeg Dr. Morris of er iets gedaan kon worden om zijn blindegeleidehond Buddy, die aan een nieraandoening leed, te redden. Het resultaat van Dr. Morris' inspanningen was het eerste product ter wereld dat speciaal was ontwikkeld voor de gezondheid van de nieren en was daarmee het eerste van vele Prescription Diet producten. Niet lang daarna werd Hill's Pet Nutrition opgericht en kwan het gebied van klinische voeding voor huisdieren tot leven. Die eerste therapeutische hondenvoeding was Hill's™ Prescription Diet™ k/d™, dat tot op de dag van vandaag nog steeds verkocht wordt.

  Visie

  Visie

  'To make nutrition a cornerstone of veterinary medicine.'

  Missie

  Missie

  Onze missie is om de speciale relatie tussen mensen en hun huisdieren te verrijken en verlengen.

  Filosofie

  Filosofie

  Wij geloven dat aan alle dieren – van uw huisdier tot de gezelschapsdieren waar we voor zorgen – liefde en zorg moet worden gegeven gedurende hun leven.

  Hill's™ verbintenis met Dierenwelzijn

  Wij zijn ervan overtuigd dat een optimale voeding, de diergeneeskundige begeleiding, dagelijkse beweging horen tot het met liefde omgaan met dieren Alle honden en katten die door Hill's Pet Nutrition worden verzorgd, leven in een liefdevolle, veilige en schone omgeving met voldoende speelmogelijkheden. We gebruiken alleen niet-invasieve, humane onderzoeksmethoden die nodig zijn om nutritionele technologieën te ontwikkelen zodat honden en katten langer en gezonder leven. Onze doorbraken in dierenvoeding zijn onovertroffen in de diervoedingsindustrie. We hebben met ons bedrijf een reputatie opgebouwd waarbij het voortdurend hanteren van de hoogste ethische normen zeer belangrijk is.

  Voedingsonderzoek en Innovatie

  Bij Hill's™ werken meer dan 150 dierenartsen, gepromoveerde voedingsdeskundigen en wetenschappers, die elke dag nieuwe producten creëren en bestaande producten verbeteren om uw huisdier te helpen een lang en gezond leven te leiden. Wetenschappers van Hill's schrijven jaarlijks meer dan 50 research papers en artikelen voor studieboeken en geven over de hele wereld les aan vooraanstaande diergeneeskundige faculteiten, waardoor we alle kennis en expertise in elke Hill's™ voeding kunnen stoppen.

   

  Onze honden- en kattenvoeding is speciaal samengesteld om een optimale balans van voedingsstoffen en de beste smaak te leveren. We weten dat de beste voeding voor uw huisdier niet alleen tegemoet komt aan zijn/haar voedingsbehoefte, maar we vermijden ook een teveel aan voedingsstoffen, zoals vet en zout, die op langere termijn schadelijk kunnen zijn.

   

  Hill's'™ lange termijn investering in educatie, technologie en talentvolle wetenschappers heeft ons geholpen om baanbrekende innovaties te ontwikkelen, inclusief het meest uitgebreide assortiment van klinische voeding voor zieke dieren, dieren die een verhoogd risico hebben en, uiteraard, gezonde dieren. Het welzijn van uw huisdier staat bij ons voorop.

   

  Het Hill's™ Pet Nutrition Center in Topeka, Kansas, is een state-of-the-art instituut, dat onze toewijding om de gezondheid van honden en katten te verbeteren, illustreert. .Naast dierenartsen en specialisten in voeding en interne geneeskunde, zijn er dit centrum ook honden en katten als medewerkers. Deze pluizige teamleden testen onze producten en zorgen er voor dat de meest smakelijke en beste voeding beschikbaar is voor uw huisdier. In ruil geven we ze alles wat een huisdier maar wensen kan, zoals schone, ruime woonverblijven, speelruimtes, speciale ruimtes met spelletjes en heel veel vriendjes, zowel menselijke als dierlijke. Iedere hond en kat heeft zijn eigen toegewijde team van verzorgers en begeleiders. Samen ontwikkelen ze een sterke band en vertrouwen net zoals bij u en uw huisdier. Lees meer over onze toewijding voor het welzijn van de dieren.

  Dit alles heeft als resultaat dat onze producten sinds 1948 door miljoenenen huisdiereigenaren vertrouwd worden en dat dierenartsen vaker Hill's™ aanbevelen en aan hun eigen huisdier geven dan enig ander merk.

  Innovatie en product ideeën ? — Neem hier contact met ons op voor gepatenteerde innovaties of nieuwe product ideeën.

 • Erfenis van 'Houden van'

   

  In 1928 richtte Dr. Mark L. Morris Sr. het Raritan dierenziekenhuis op in Edison, New Jersey. Op dat ogenblik was dit één van de twee kleine dierenziekenhuizen in de Verenigde Staten. Dr. Morris geloofde dat een voedingsbehandeling een positieve invloed op de gezondheid van huisdieren zou kunnen hebben. Hij ontwikkelde de eerste Prescription Diet™ voeding om één van de eerste blindegeleidehonden van Amerika, die een nieraandoening had, te helpen. Nu zorgt Hill's™ Pet Nutrition meer dan 50 jaar later er mede voor dat huisdieren langer en gelukkiger leven. U kunt hier het hele verhaal van Hill's™ Pet Nutrition lezen.

  Het verhaal van Hill's™ Pet Nutrition

  Wij zijn ervan overtuigd dat een optimale voeding, de diergeneeskundige begeleiding, dagelijkse beweging horen tot het met liefde omgaan met dieren Alle honden en katten die door Hill's Pet Nutrition worden verzorgd, leven in een liefdevolle, veilige en schone omgeving met voldoende speelmogelijkheden. We gebruiken alleen niet-invasieve, humane onderzoeksmethoden die nodig zijn om nutritionele technologieën te ontwikkelen zodat honden en katten langer en gezonder leven. Onze doorbraken in dierenvoeding zijn onovertroffen in de diervoedingsindustrie. We hebben met ons bedrijf een reputatie opgebouwd waarbij het voortdurend hanteren van de hoogste ethische normen zeer belangrijk is. In 1928 richtte Dr. Mark L. Morris Sr. het Raritan dierenziekenhuis op in Edison, New Jersey. Op dat ogenblik was dit één van de twee kleine dierenziekenhuizen in de Verenigde Staten. Tegen 1939 geloofde Dr. Morris dat voedingsbehandeling een positieve invloed op de gezondheid van huisdieren zou kunnen hebben.

   

  Iedere dag bewijzen we dat kwalitatief wetenschappelijke technologie en vakbekwame dierverzorging samen nodig zijn om het gezonde leven van honden en katten te verbeteren. Daarom ondersteunt (en voert het uit) Hill's alleen verantwoordelijke, verzorgende en humane verzorging van huisdieren. Alle onderzoeken die uitgevoerd of ondersteund worden door Hill's - of dat nu in het Hill's Pet Nutrition Center is of extern bij consumenten thuis, bij diergeneeskundige faculteiten of elders- moeten voldoen aan de volgende strenge Hill's richtlijnen om een exceptionele dierverzorging te verzekeren. Op het einde van de jaren 1930 reisde Morris Frank, een blinde jongeman, het land rond met zijn geleidehond Buddy, om Seeing Eye®-honden te promoten. Buddy, een Duitse Herdershond, leed echter aan nierfalen en Mr. Frank riep Dr. Morris’ hulp in. Dr. Morris was ervan overtuigd dat de ziekte het gevolg was van een slechte voeding en begon nieuwe huisdierenvoeding te ontwikkelen om Buddy te helpen. Samen met zijn vrouw Louise Morris formuleerde Dr. Morris het hondenvoer in de keuken. Louise en drie andere vrouwen bleven het voer in de kelder van de familie Morris bereiden en bewaarden het in Ball®-potten. Raritan Ration B was de voorloper van Hill's™ Prescription Diet™ k/d™ Canine en werd ontwikkeld voor honden met nierfalen en -insufficiëntie.

   

  In 1948 sloot Dr. Morris een contract met Burton Hill van de Hill Packing Company in Topeka, Kansas, om het voer met de nieuwe naam Canine k/d™ in te blikken, en verleende hij Hill een licentie om zijn dierenvoerformules te produceren. In de daaropvolgende jaren evolueerde het partnerschap tussen Dr. Morris en de Hill Packing Company naar Hill's Pet Nutrition. Dit partnerschap bleef groeien en nieuwe formules van therapeutisch voer werden toegevoegd aan het Prescription Diet productenassortiment. Dr. Morris richtte in 1951 in Topeka een onderzoekslaboratorium op, toen er reeds vier Prescription Diet-hondenvoedingen beschikbaar waren.

   

  In 1976 kocht de ‘Colgate-Palmolive Company’ Hill's Pet Nutrition. Vandaag zijn de dierenvoerproducten van Hill's™ beschikbaar in 86 landen wereldwijd. Het bedrijf haalde in 1999 een verkoop van 1 miljard dollar en bleef elk jaar groeien. Dierenartsen wereldwijd bevelen de Hill’s producten, meer dan elk ander dierenvoermerk, aan en geven ze aan hun eigen huisdieren. Vandaag tellen de productlijnen van Hill’s ruim 60 dierenvoedingen van het merk Prescription Diet en ruim 50 van het merk Science Plan. In Hill's Pet Nutrition Center in Topeka, Kansas, werken een team van dierenartsen en gecertificeerde specialisten in het domein van de voeding en de interne geneeskunde samen met een team van huisdieren om voedzaam en lekker dierenvoer te ontwikkelen. Elk huisdier beschikt over een team, om het te voorzien van schone, ruime woonruimtes, oefenruimtes, een behendigheidsbaan en andere menselijke en dierlijke partners. De uitmuntende faciliteiten beschikken ook over een volledig uitgerust dierenziekenhuis dat erkend is door de American Animal Hospital Association (AAHA). Dit betekent dat het ziekenhuis voldoet aan de strengste hedendaagse normen voor ziekenhuizen voor kleine dieren. Aan het begin van de 21e eeuw blijven wij ons inzetten om de relaties tussen mensen en hun huisdieren te versterken en te verlengen. We breiden onze productlijnen internationaal uit, breiden onze ultramoderne faciliteiten uit en ontwikkelen nieuwe programma’s om uw huisdier gezond en gelukkig te houden. We publiceren de resultaten van onze onderzoeken om de kennis van nutritionele verzorging te bevorderen en helpen onnodige herhaling van onderzoeken te voorkomen. Hill’s gebruikt alleen gegevens van onderzoeken bij huisdieren die publiek eigendom zijn (voorheen gepubliceerd) of waarvan de onderzoeken zijn uitgevoerd onder de "Global Animal Welfare Policy".

  Tijdlijn van Hill's Pet Nutrition

  Bekijk Hill's eens sinds de oprichting!

   

  1939

  Morris Frank ontmoet Dr.Morris Sr. tijdens een lunch en vraagt hem om zijn blindegeleidehond Buddy te onderzoeken. Dr.Morris stelt de diagnose van nierfalen. Hij is ervan overtuigd dat Buddy kan geholpen worden met een voeding die hij heeft ontwikkeld en geeft mr. Frank Raritan Ration B. Mee naar huis. Dit voer was de voorloper van Prescription Diet™ k/d™ Canine en werd ontwikkeld om honden met nierfalen of nierinsufficiëntie te helpen. Dr.Morris verpakte Raritan Ration B. in glazen potten.

  1948

  Dr. Mark Morris werkt met Burton Hill, van de Hill Packing Company, samen om Canine k/d™ blikvoer, ervoor gekend als Raritan Ration B en Canine p/d™, ervoor gekend als Raritan Ration C, te verpakken. Dr. Morris richt een liefdadigheidsinstelling voor kleine huisdieren op. Deze werd later bekend als de Morris Animal Foundation - een instelling waar dieren op de eerste plaats staan en waar hun welzijn en gezondheid de belangrijkste doelstelling zijn.

  1949

  Prescription Diet™ i/d™ wordt ontwikkeld voor gastro-intestinale aandoeningen bij honden. Prescription Diet™ r/d™wordt ontwikkeld voor obesitas bij honden.

  1958

  Hill Packing Company richt fabrieken op in Kansas, South Carolina, South Dakota, Ohio, Arkansas, Massachusetts en Washington.

  1960

  Dr. Morris Sr. wordt de voorzitter van de 'American Veterinary Medical Association (AVMA)'.

  1962

  Burton Hill sterft; Richard L. Davis vervangt hem als voorzitter van Hill's™ Pet Nutrition.

  1964

  Prescription Diet™ h/d™ wordt ontwikkeld voor huisdieren met hartfalen en een hartaandoening.

  1965

  Prescription Diet™ d/d™ wordt ontwikkeld voor huisdieren met huidaandoeningen die geassocieerd zijn met bepaalde voedselallergieën.

  1966

  Richard L. Davis sterft; Don F. Hogue vervangt hem als voorzitter van Hill's™ Pet Nutrition.

  1968

  Riviana Foods koopt Hill's™ Pet Nutrition en zijn formules, en gaat een contract aan met Mark Morris Associates om nieuwe formules voor dieetvoedingen te ontwikkelen.

  1968

  Dr. Mark Morris Jr., ontwikkeld het Science Diet™ voederassortiment voor gezonde honden en katten. Het eerste Science Diet™ petfood, Adult Maintenance, wordt geïntroduceerd.

  1971

  Prescription Diet™ c/d™ wordt ontwikkled voor katten met een aandoening van de lage urinewegen.

  1976

  Colgate-Palmolive Company neemt Riviana Foods over.

  1977

  Prescription Diet™ u/d™ wordt ontwikkeld voor urinewegaandoeningen bij honden die worden veroorzaakt door calciumoxalaat, uraat en cystine.

  1979

  Science Diet™ Senior wordt ontwikkeld voor gezonde oudere huisdieren.

  1981

  Bob Wheeler wordt CEO van Hill's™ Pet Nutrition. Prescription Diet™ s/d™ wordt ontwikkeld voor urinewegaandoeningen bij honden die worden veroorzaakt door struviet. Dit revolutionaire nieuwe product kan het lichaam helpen om bepaalde soorten van blaasstenen op te lossen bij honden.

  1983

  Eerste publicatie van het tekstboek 'Small Animal Clinical Nutrition', co-auteur is Dr. Morris Jr.. Dit zal de leidraad worden voor de voeding voor honden en katten en gebruikt worden in diergeneeskundige faculteiten wereldwijd.

  1987

  Prescription Diet™ w/d™ wordt ontwikkeld voor dieren voor het behoud van het gewicht, voor aandoeningen die verbeteren door vezel en voor spijsverteringsproblemen.

  1992

  Prescription Diet™ a/d™ wordt ontwikkeld voor geassisteerde voeding en herstel.

  1993

  Dr. Mark Morris Sr. sterft op de leeftijd van 92.

  1994

  Prescription Diet™ t/d™ wordt ontwikkeld voor de mondverzorging.

  1996

  Dcience Diet™ Large Breed Growth puppy formule wordt ontwikkeld.

  1998

  Prescription Diet™ n/d™ wordt ontwikkeld als de enige therapeutische dieetvoeding waarvan klinisch werd bewezen dat de overlevingstijd van honden die behandeld worden voor kanker verlengt en de levenskwaliteit verbetert.

  1999

  Hill's™ Pet Nutrition heeft een omzet van $1 billioen. Science Diet™ Hairball Control wordt ontwikkeld.

  2000

  Prescription Diet™ z/d™ wordt ontwikkeld voor honden en katten met een voedselallergie. Science Diet™ Sensitive Skin en Sensitive Stomach worden ontwikkeld.

  2000

  Prescription Diet™ b/d™ wordt ontwikkeld met een exclusieve mix van antioxidanten om de symptomen van hersenveroudering te helpen bestrijden en het leervermogen van oudere honden te verbeteren.

  2002

  Hill's Science Diet Shelter Nutrition Partnership established.

  2003

  Prescription Diet™ m/d™ wordt ontwikkeld voor katten die gewicht moeten verliezen en/of die diabetes hebben. Science Diet™ Advanced Protection™ : introductie van een buitengewoon assortiment voeders met de hoogste gehalten aan antioxidanten, vergeleken met alle andere beschikbaar petfoods.

  2005

  Prescription Diet™ j/d™ wordt ontwikkeld voor honden met mobiliteitsproblemen. Science Diet™ Indoor Cat wordt geïntroduceerd.

  2007

  Dr. Mark Morris Jr. sterft. Prescription Diet™ c/d™ Multicare Feline wordt ontwikkeld voor katten met een aandoening van de lagere urinewegen.

  Dr. Mark Morris Sr.

  Dr. Mark Morris Sr.

   

  Dr. Morris (geboren in 1901) was de oprichter van Hill's Pet Nutrition. Als visionair op het gebied van klinische voeding, geloofde hij dat voeding kon helpen bij huisdieren met bepaalde aandoeningen. In een tijd dat de meeste dierenartsen zich alleen bezig hielden met het vee op de boerderij, bekommerde hij zich om gezelschapsdieren en hun eigenaren en opende het Raritan Hospital for Animals in Edison, New Jersey, in 1928. Dit was het tweede ziekenhuis in Amerika dat zich volledig richtte op de behandeling van kleine huisideren.

   

  Dr. Mark Morris Sr. with dog in the lab

  Dr. Morris had nieuwe ideeën voor de behandeling van aandoeningen bij gezelschapsdieren. Hij werkte samen met Dr. Jim Allison van de biochemie afdeling van Rutgers University om nieuwe technieken te ontwikkelen voor de diagnose van ziektes bij kleine huisdieren. Zijn ideeën waren nieuw en werden niet altijd even goed ontvangen, maar al snel werd Dr. Morris erkend als een expert op het gebied van dierenvoeding.

   

  Nadat hij ging samenwerken met de Hill Packing Company uit Topeka, Kansas, om zijn dierenvoeding in blikken te laten produceren, richtte Dr. Morris een fonds op voor kleine huisdieren. Tot op de dag van vandaag ondersteunt en geeft de Morris Animal Foundation geld aan onderzoek naar kleine huisdieren, onderzoek naar in het wild levende dieren en planten en geeft het beurzen voor diergeneeskundestudenten. Vandaag de dag is het de grootste nonprofit organisatie in de wereld voor onderzoek naar gezelschapsdieren en in het wild levende dieren, met een totaal bedrag van bijna $50 miljoen sinds de oprichting in 1948.

   

  Science Diet bags

  Gedurende zijn hele leven was Dr. Morris actief op het gebied van kleine huisdieren. Hij was de eerste voorzitter van de American Animal Hospital Association (AAHA) en voorziter van de American Veterinary Medical Association (AVMA). Hij leidde ook diverse commissies om de voedingsstandaard voor dierenvoeding te bepalen; al deze activiteiten vormden later de basis die vandaag nog steeds gebruikt wordt door de Association of American Feed Control Officials (AAFCO).

   

  Dr. Morris stierf in 1993 op 92-jarige leeftijd.

  Dr. Mark Morris Jr.

  Dr. Mark Morris Jr.

   

  Dr. Morris’ zoon, Dr. Mark Morris Jr., is de daarop volgende decennia blijven bijdragen tot de groei van Hill's Pet Nutrition. Dr. Morris Jr. merkte op dat er vraag was naar dierenvoer waarvan de kwaliteit continu hoog bleef, voor gebruik in onderzoek.

   

  Science Diet canned formula

  Hierdoor ontwikkelde hij voer voor gezonde huisdieren. In 1968 werd deze voedingslijn onder de naam Hill's™ Science Plan™verkocht via dierenartsen en huisdierprofessionals.

   

  De lijn werd steeds uitgebreid en omvat vandaag ruim 50 soorten dierenvoer samengesteld voor verschillende levensfases en speciale behoeften van gezonde huisdieren.

 • Dierenwelzijn

  Hill's™ toewijding aan dierenwelzijn

  Wij zijn ervan overtuigd dat een optimale voeding, de diergeneeskundige begeleiding, dagelijkse beweging horen tot het met liefde omgaan met dieren Alle honden en katten die door Hill's Pet Nutrition worden verzorgd, leven in een liefdevolle, veilige en schone omgeving met voldoende speelmogelijkheden. We gebruiken alleen niet-invasieve, humane onderzoeksmethoden die nodig zijn om nutritionele technologieën te ontwikkelen zodat honden en katten langer en gezonder leven. Onze doorbraken in dierenvoeding zijn onovertroffen in de diervoedingsindustrie. We hebben met ons bedrijf een reputatie opgebouwd waarbij het voortdurend hanteren van de hoogste ethische normen zeer belangrijk is.

   

  Iedere dag bewijzen we dat kwalitatief wetenschappelijke technologie en vakbekwame dierverzorging samen nodig zijn om het gezonde leven van honden en katten te verbeteren. Daarom ondersteunt (en voert het uit) Hill's alleen verantwoordelijke, verzorgende en humane verzorging van huisdieren. Alle onderzoeken die uitgevoerd of ondersteund worden door Hill's - of dat nu in het Hill's Pet Nutrition Center is of extern bij consumenten thuis, bij diergeneeskundige faculteiten of elders- moeten voldoen aan de volgende strenge Hill's richtlijnen om een exceptionele dierverzorging te verzekeren:

   

  • We nemen geen deel aan onderzoeken die de gezondheid van honden en katten in gevaar brengen. Alle door Hill's ondersteunde onderzoeken zijn ontworpen om de gezondheid van honden en katten te handhaven en te verbeteren. Er wordt geen onderzoek uitgevoerd op honden en katten waarbij euthanasie vereist is.
  • Wanneer we de manier bestuderen waarop een voedingsstof wordt opgenomen, gedistribueerd, opgeslagen, gebruikt en vrijgegeven door het lichaam van een hond of een kat, gebruiken we alleen onderzoeksmethodes die het veterinaire equivalent zijn van humane voedings- of medische onderzoeken. Hill’s voert geen onderzoeken uit of ondersteunt geen onderzoeken die bij honden of katten pijn veroorzaken. Dit is gebaseerd op het geloof dat wat pijnlijk is voor mensen, ook pijnlijk is voor honden en katten.
  • We voeren alleen onderzoeken uit als we over onweerlegbaar bewijs beschikken dat we de gezondheid en het welzijn van gezelschapsdieren kunnen verbeteren. Deze onderzoeken resulteren vaak in een doorbraak in voedingsbevindingen, die het leven verbeteren van miljoenen honden en katten.
  • Wij zijn voortdurend op zoek naar manieren om onderzoek met dieren te beperken. Een groot aantal van de honden en katten die betrokken zijn in onze voedingsonderzoeken, neemt deel aan 'thuisonderzoeken'. Onze dierenartsen en voedingsdeskundigen zijn bekwaam in het ontwikkelen van modellen die dierlijke stelsels simuleren. Zo hebben we bijvoorbeeld voor orale testen een artificiële mond ontwikkeld die de effectiviteit van nieuwe technologieën meet. Een ander voorbeeld is onze ontwikkeling en gebruik van een wiskundige formule, die gebaseerd is op het voedingsstoffenprofiel van het voer en die de pH waarde van kattenurine nauwkeurig voorspelt zonder dat er een dier bij het onderzoek betrokken is.
  • Om eigenaren gerust te stellen dat onze therapeutische voedingen veilig en effectief zijn, ondersteunen we onderzoeken die huisdieren gebruiken met natuurlijk voorkomende aandoeningen. We nemen niet deel aan onderzoeken waar chirurgische of niet-chirurgische methodes worden gebruikt om aandoeningen te creëren of simuleren.
  • Het Hill’s™ Pet Nutrition Center en andere externe faciliteiten die Hill's™ ondersteunt, moeten alle bedrijfswettelijke normen voor dierverzorging hanteren of overtreffen. Voor alle onderzoeken die uitgevoerd worden bij externe activiteiten, wijzen we "huisdieradvocaten" aan die verantwoordelijk zijn voor het verzekeren van de medelevende verzorging van ieder huisdier, waarbij het verstrekken van beweging en een sociale omgeving de belangrijkste onderdelen zijn.
  • We publiceren de resultaten van onze onderzoeken om de kennis van nutritionele verzorging te bevorderen en helpen onnodige herhaling van onderzoeken te voorkomen.
  • Hill’s™ gebruikt alleen gegevens van onderzoeken bij huisdieren die publiek eigendom zijn (voorheen gepubliceerd) of waarvan de onderzoeken zijn uitgevoerd onder de "Global Animal Welfare Policy".
 • Bijdrage aan de samenleving

  Onze liefde voor huisdieren

  Bij Hill's houden we van alle huisdieren. Daarom steunen we het werk van liefdadigheidsorganisaties en dierenasielen en helpen we zo ieder jaar bijna 1 miljoen honden en katten over de hele wereld. In Nederland ondersteunen we een flink aantal lokale asielen. Doordat de huisdieren in het asiel betere dierenvoeding krijgen zijn ze gelukkiger en gezonder wanneer ze naar hun nieuwe gezin gaan en kunnen ze zich eenmaal daar beter aanpassen. Zo helpt Hill’s honden en katten in Nederlandse asielen een nieuw thuis te vinden.